JPTECH DIN CHIPTUNINGS PARTNER I HERNING

Hvem er JPTech?

Virksomheden drives af Jackie Pedersen, der med sin baggrund i uddannelse som både automekaniker og autoteknolog har erfaring indenfor autobranchen. Foruden arbejdet i JPTech leder han til dagligt et Audi- & VW specialiseret værksted i Herning.

Samarbejdspartner

Hvorfor JPTech Chiptuning?

Tillid og faglighed er nøgleordene. Jackie Pedersen er med sin uddannelsesmæssige baggrund som automekaniker & autoteknolog fagligt klædt på til opgaven, foruden arbejdet i JPTech chiptuning leder han til dagligt et autoværksted. Der lægges stor vægt på kvalitetsbevidst arbejde og en gennemsigtighed for kunden. Der laves for kunder ikke software eller tuning vi ikke ønskede for vores egen bil. Du vil derfor som kunde kunne opleve, at vi ikke vil foretage den ønskede tuning og rådgiver dig ud fra fornuft imellem effekt og holdbarhed.

Din garanti for et godt udført arbejde.

Det er for os vigtigt, at vores kunder altid er i trygge hænder. Vi er derfor kontaktbar på telefon og beskeder udover normal åbningstid. Skulle du have udfordringer med din bil er vi derfor kun et opkald væk og er behjælpelig med at finde årsagen til fejlen selvom det ikke måtte være relateret til chiptuning. Vi har et stærkt fagligt samarbejde med store dele af autobranchen og kan nyde godt af sparring med dygtige branchekollegaer på tværs af landet.

JPTech - Chiptuning af Audi

Jackie Pedersen / Garage manager
Du altid velkommen til at kontakte os

Udfyld formularen eller ring til os på 20 70 72 85

En del af Jacksons garage