Optimering af DSG-gearkasse

DSG eller dobbeltkoblings-gearkasse er af mange elsket og hadet. Gearkassetypen er brugt i Audi, VW, Seat & Skoda. Gearkassen har mekanisk potentiale til at køre fantastisk med hurtige præcise gearskift. Desværre oplever mange med DSG-gear at gearkassen ikke skifter som ønsket. En automatgearkasse styres ligesom motoren af en styreenhed med dertilhørende software. Denne software kan ændres, hvilket giver mulighed for at tilpasse og optimere gearkassen til den enkelte brugers ønsker. Der kan altså andre ord foretages en DSG optimering.

Hvorfor optimere DSG gearkasse? Mange Audi, VW, Seat eller Skoda ejere oplever desværre at deres DSG gearkasse forringer køreglæden på grund af dårlige gearskift. Det kan være bilen laver opstart i 2. gear, har svært ved at vælge korrekt gear for kørsel i byen og rundkørsler eller en fornemmelse af ”slip” i 3. gear. Der findes dog en løsning på dine DSG problemer. DSG optimering!

Fordele ved DSG optimering. Ved en DSG optimering ændres gearkassens software med en række fordele til følge heraf kan nævnes: -Optimeret skifteprogram i D & S -Bilen starter altid i 1. gear. -Længere holdbarhed på koblingerne. -Hurtig og præcise gearskift, både ved op- og nedgearing. -Forbedret brændstoføkonomi.

JPTech - Audi rat

Jackie Pedersen / Garage manager
Du altid velkommen til at kontakte os

Udfyld formularen eller ring til os på 20 70 72 85

En del af Jacksons garage