Fjerning af chiptuning

Virksomheden drives af Jackie Pedersen, der med sin baggrund som automekaniker & autoteknolog har erfaring indenfor autobranchen. Foruden arbejdet i JPTech leder han til dagligt et autoværksted.

Kan man fjerne chiptuning?

Udover at foretage chiptuning & Økotuning kan vi også tilbyde at fjerne eksisterende chiptuning og gøre bilen standard igen. Vi kan tilgå alle originale motorstyringssoftware og derved kan vi uden udfordringer fjerne chiptuningen ved at overskrive denne med original motorstyringssoftware. Når den chiptunede motorstyring er opdateret med standard software vil den være fuldstændigt som da bilen forlod fabrikken.

Hvordan fjerner man chiptuning?

Når vi fjerner en chiptuning foregår det på samme måde som ved chiptuning. Den software, der ligger i motorstyreboksen overskrives blot med en original software i stedet for en optimeret software. Efter opdateringen vil den software der ligger i styreboksen være original.

JPTech Chiptuning

Hvor længe tager det af fjerne chiptuning?

På langt de fleste bilmodeller tager det under en time at fjerne chiptuningen. Mærker som Audi, VW, Seat, Skoda & BMW kan typisk gøres originale på under 30min.

Jackie Pedersen / Garage manager
Du altid velkommen til at kontakte os

Udfyld formularen eller ring til os på 20 70 72 85

En del af Jacksons garage