Audi & VW Chiptuning

Vores værksted er specialiseret i VAG-biler. Herunder Audi, VW, Seat & Skoda.

Vi er din specialist i Audi, VW, Seat & Skoda. Hvad end det drejer sig om sænkningsfjedre, udstødning eller chiptuning. Vi foretager dagligt reparation og service på Audi & VW og har naturligvis originalt diagnoseudstyr med online opkobling til koncernen i Tyskland samt adgang til digital servicebog.

Overvejer du Chiptuning af din Audi eller VW? Med speciale i chiptuning af din bil sikrer vi dig den bedste optimering af din bil uden kompromis med holdbarheden af de mekaniske komponenter. Vi kender de enkelte VW & Audi modellers potentiale og deres begrænsninger. Eksempelvis fås Audi A6 3.0TDI 218hk. Med forskellige drivlinjetyper. Denne A6-model fås i Quattro og forhjulstræk. Selvom motoren er identisk i begge 3.0TDI 218hk og begge motormæssigt kan optimeres til 320hk tåler disse 2 drivlinjetyper ikke samme effekt. Hvilket er årsagen til at vi på den forhjulstrukne drivlinje begrænser optimeringen til 270hk.

Vores modelkendskab indenfor Audi & VW er din sikkerhed for en chiptuning der holder, også på den lange bane. Vi kontrollerer den enkelte bilmodel ved ankomst for de mest kendte børnesygdomme. Ved chiptuning af langt de fleste Audi & VW kan optimeringen foretages direkte igennem bilens diagnosestik. Det er derfor ikke nødvendigt at afmontere styreboksen for at foretage chiptuningen.

JPTech - Audi chiptuning

Langt de fleste modeller af Audi & VW kan optimeres på Kommunikationshastigheden på Audi & VW motorstyrebokse er ganske god.

Det korte svar er ja. Alle vores optimeringer tager højde for første svage led på netop din Audi eller VW. Vores modelkendskab sikrer dig, at din bil er presses ud hvor det medfører flere omkostninger i vedligehold. Vi benytter udelukkende software af højeste kvalitet, som er gennemtestet og fri for fejl. motor er blevet optimeret.

Langt de fleste bilmodeller indenfor Audi & VW kan vi optimere direkte igennem bilens diagnosestik, En såkaldt OBD-optimering. Vores pris for disse modeller starter fra 3000,-

Vi konkurrer ikke på at levere den billigste chiptuning. Men derimod en kvalitetstuning, hvor du er sikret et godt resultat uden kompromis med holdbarheden.

Hybridbiler er oftest oplagte til chiptuning. Kombinationen af elmotor og traditionel benzin- eller dieselmotor giver samme muligheder for optimering som en traditionel forbrændingsmotor.

Vi laver mange chiptuning af F.eks VW Golf GTE & Audi A3 E-tron.

 

Det er individuelt fra de enkelte motorversioner hvor mange procent forøgelse de er kompatible med. Det er derfor ikke forventeligt at en 2.0 TDI kan optimeres samme procentdel som eks. 3.0 TDI. Vores personale står klar til at give et uforpligtende tilbud på chiptuning af din Audi eller VW.

Inkluderet i en chiptuning hos os er muligheden for uden beregning af få bilen tilbage til standard. Dette er typisk ved salg eller lignende at dette kan ønskes.

En del af Jacksons garage

Jackie Pedersen / Garage manager
Du altid velkommen til at kontakte os

Udfyld formularen eller ring til os på 20 70 72 85